Tempos, entrades, girs, sonoritats, dinàmiques... hi han moltes coses a cada cançó que cal pensar i preparar per interpretar-les a dalt d'un escenari.

Quan una banda comença a pensar en una gira hi han moltes coses a tenir presents però la més important sens dubte és el so de la mateixa.

En el món musical sovint alguns dels músics que graven parts d’un disc i els que van de gira no són els mateixos, sobretot si no són un grup sinó una banda que acompanya a un cantautor. Com tampoc les cançons pensades per escoltar-les des de casa són iguals que les que sentim en directe, pensades per viure-les, cantar-les, ballar-les.

Així Esteve Martínez (baix), Gisela Alegret (trompeta), Sergi Torrents (bateria), Rubén Bes (teclats) i Elias Martínez (guitarra) són els que tenen la responsabilitat de generar el directe festiu i alegre del músic de Camarles, Joan Rovira. Per aquesta raó el cantant de les Terres de l'Ebre es va tancar tres dies als estudis Vallstage de Parets del Vallés per a crear la gira d'estiu 2020. Una gira sens dubte diferent degut a les restriccions de la pandèmia però que no deixarà que la gent es quedi sense música i festa aquest estiu.

Diferent si, però amb la mateixa energia, comunicació i gresca que qualsevol concert de Joan Rovira.

Compra les nostres fotos

Vols comprar alguna de les fotografies de Photopass.cat? Totes les imatges publicades al web es poden adquirir sense marca d'aigua i en diversos tamanys.

Més informació i preus