Dijous d'Acústica i la plaça Catalunya, buida. Divendres d'Acústica i la plaça de la Palmera, buida. Dissabte d'Acústica i la Rambla, buida. Les restriccions per evitar la propagació del coronavirus han impedit que Figueres pogués tancar l'estiu com ho feia cada any amb el Festival Acústica a les places i carrers del centre de la ciutat.

Tot i això, la capital de l'Alt Empordà no s'ha quedat sense música l'últim cap de setmana de setembre i en aquest any excepcional s'han creat «Les Nits d'Acústica», un festival de més petit format amb concerts de pagament al Teatre Jardí, el Claustre Ramon Muntaner i el Parc de les Aigües.

Izal, Stay Homas, Sopa de Cabra, Miki Núñez o Doctor Prats formaven un cartell tan ambiciós com els que ens tenia acostumats a ensenyar el Festival Acústica en els últims anys i aconseguien que gairebé tots els concerts pengessin el cartell d'entrades exhaurides. 

Compra les nostres fotos

Vols comprar alguna de les fotografies de Photopass.cat? Totes les imatges publicades al web es poden adquirir sense marca d'aigua i en diversos tamanys.

Més informació i preus