Amb l'objectiu d'agrupar tres generacions de pianistes diferents, el centre de cultura avantguardista Konvent, inaugurava la programació cultural 2020 després d'uns quants mesos sense activitat de portes enfora per les raons que tots ja coneixem.

Agustí Fernàndez, professor de Clara Peya i Marco MezquidaNeus Peris coetània dels dos artistes, i Bru Ferri, alumne del mateix Mezquida, compartien lloc en el mateix cartell. La primera jornada, de la que en vam ser testimonis, s'inaugurava amb el concert basat en la improvització de Marco Mezquida, disciplina en la que s'està convertint en una referència mundial. El premi va arribar amb els bisos, quan la cantant Silvia Pérez Cruz, que fins aquell moment gaudia del concert com una més entre el públic, va acompanyar al pianista amb una petita mostra del treball que actualment estan portant als escenaris plegats.

El segon concert tenia com a protagonista el jove pianista i cantant Bru Ferri, acompanyat a la bateria i percussions per Rodrigo Hernández sota el nom de OUTKID. Amb un repertori hipnotitzant a basat en composicions del pianista, i on el virtuosisme, tan al piano com a la veu van convertir la vella nau habilitada pel festival en un temple. Tancava la jornada Clara Peya a duet amb Vic Moliner, que sota el nom de INDIGA van arrodonir una jornada dominada pel virtuosisme i la llibertat artística al més alt nivell.

Compra les nostres fotos

Vols comprar alguna de les fotografies de Photopass.cat? Totes les imatges publicades al web es poden adquirir sense marca d'aigua i en diversos tamanys.

Més informació i preus